Illustrator & grafisch ontwerper

Mijn werk vertaalt zich vaak naar een combinatie van illustratie en grafisch ontwerp. Ik werk met kleurrijke, krachtige, digitale en handmatig geïllustreerde beelden waarmee ik diversiteit creëer en tegelijkertijd de balans en eenvoud naar voren laat komen. Het is een zoektocht naar het vinden van eenvoud in de drukte. Persoonlijke en professionele groei zijn van wezenlijk belang voor mijn inspiratie.

Werkwijze

Wat voor creatief beroep je ook beoefent, je werkt altijd binnen een vast omlijnd speelveld. Dit speelveld bestaat enerzijds uit de visie van de opdrachtgever en anderzijds mijn eigen stijl en gevoel bij het project. De synergie tussen deze twee maakt het project uniek en het is een uitdaging hier een balans in te vinden. De wensen van de opdrachtgever zijn leidend en omdat ik hierin ook mijn eigen stijl en voorkeur verwerk, is het resultaat niet alleen klantgericht, maar ook onderscheidend en herkenbaar.

Ik heb o/a gewerkt met

Meulenhoff Boekerij, Paradiso, International Comedy Festival Rotterdam, EO, Club Rex, Suits for Dudes, Setup, Combo Emonomy, Koffie Leute, Werfzeep, Greg N Grandi, Roul and doors, Whitley SD, Wat Ontwerpers, Studio Vrijdag, Mother Music, Weslo, Bird, Donagrandi, Foodiefest, AIM Architects in Music, GC Agency, Glow Music, Ijbouw BV, Tandpunt, Thom Bold, Podium Victorie, Randy van Velde, The Perfect Storm, Bakkers Bakbox